Generelt

Stop spilde penge hver måned på høje kreditkort rentebetalinger

Ved du, hvad dit kreditkort er virkelig koste dig, og hvordan til at sænke credit card rente? Mange mennesker antager, at de gør, men ikke er bekendt med de skjulte gebyrer, som mange kreditkortselskaber opladning.
I virkeligheden, hvis du ikke holder tæt øje på dit kreditkort, kan du ende med at betale hundredvis af ekstra dollars om året – uden nogensinde virkelig at vide det!
Og hvis du prøver at budgettet dine penge, disse skjulte gebyrer kan tilføje!
Lad os tage et kig på nogle af de mest almindelige kreditkort gebyrer, og derefter snakke om hvordan du kan undgå dem.
Nåde perioder
I fortiden, kunne vi altid regne med nåde perioder før vi nogensinde havde til at begynde at betale renter. For eksempel, hvis vi opkrævet vores kort til grænsen, og kunne få det betalt inden udløbet af afdragsfri perioden, så det ville være som en gratis lån — vi ville ikke have til at betale renter.
Desværre, kreditkortselskaber gør det sværere og sværere at gøre. For startere, er mange af dem reduceret traditionelle 30 dage nåde periode til 20-25 dage. Hvis du holder et kreditkort, men var ikke klar over dette, du sandsynligvis betale renter uden selv at vide det!
Hvad der er værre er, at flere og flere kreditkortselskaber er at eliminere nåde perioder helt. Det betyder, at hvis du debiteret frokost i dag ved middagstid, kl 12:01, du ville allerede betale renter på det.
Hvad med dit kreditkort? Du skal tage et nærmere blik på det med småt og finde ud af, hvilken slags nåde periode du har. Hvis dit kreditkortfirma har reduceret det betydeligt eller fjernes det helt, bør du seriøst overveje annullering af det og at få en mere brugervenlig kort.
Sene gebyrer
Hvornår er sidste gang du kontrolleres for at se hvilke beløb virksomheden kreditkort debiterer dig for en sen gebyr? Sandheden er, at disse gebyrer er fordoblet på bare de sidste ti år, og det, kombineret med den reducerede respitperiode, betyder, at kreditkortselskaber raking i en masse af dejen på sene gebyrer!
Hvis det er muligt, du skal prøve og sende ud check (eller elektronisk overførsel) den dag, at du modtager dit kreditkort regningen. Der er tre grunde til, hvorfor det er vigtigt aldrig at være sent.
Først er indlysende; du vil gerne gøre alt i din magt for at undgå en velvoksen sent salær. Næste, hvis du er for sent, det sandsynligvis vil blive rapporteret til kredit-agentur og du vil have et dårligt mærke på din kredit rapport. Tredje er den værste, og vi vil diskutere det nedenfor.
Rente vandreture
Vidste du at hvis du er sent–selv én gang — på dit kreditkortbetaling, selskabet vil efter al sandsynlighed øge din rente? Det er rigtigt; en forsinket betaling giver dem ret til at gøre det.
Hvad mere er, det er ikke kun begrænset til dit kreditkortbetaling. Eventuelle forsinkede betalinger fra enhver långiver, at dukker op på din kredit rapport giver dem berettiget til at hæve deres priser, så vær forsigtig!
Hvorfor fortsætte med at betale høje gebyrer og renter på 15-20%, når det er så nemt at finde 0 rente kreditkort tilbud for perioder på 12 måneder for balance overførsler og køb.
Ikke alene kan du finde en 0% apr indledende tilbud, men du vil også finde kort, der omfatter belønning tilbud. De fleste mennesker er klar over air miles belønning tilbuddene, men du kan også finde kort med rabatter for gas og supermarked indkøb og et væld af unikke produkttilbud.
Det er vanvittigt, at vi kan fortsætte med at spilde store mængder hver måned på rentebetalinger. Jeg foreslår, at du tager handling i dag for at få styr på dit kreditkort afgifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.