Generelt

Feng Shui Office

Ting at tage hensyn til tid til at lede efter feng shui office harmoni.
På tidspunktet at kigge efter feng shui office harmoni, er der mange vigtige ting at overveje, og at bruge for at opnå din søgen efter harmoni mål. Gennem denne artikel vil vi give dig med nogle af de vigtigste feng shui office evalueringsmetoder.
Den vigtigste ting at have i betragtning, ifølge ikke kun til feng shui office tips men til feng shui i almindelighed, er energi-flow i stedet. Denne energi, kaldet chi, skal kunne flyde frit gennem dit kontor for at gøre det muligt du mener uden forstyrrelser.
En næste vigtigt aspekt at overveje i din feng shui office vurdering er den holdning, dit skrivebord er placeret. Dit skrivebord vil tillade dig at sidde overfor døren og med ryggen mod en væg. Man kunne nemt se, hvis nogen kommer ind på kontoret samt har en mur som en beskyttelse.
Selvom dit skrivebord kan du nemt se døren, bør det ikke blive placeret direkte over til det. Feng shui office viden punkter, et skrivebord placeret direkte på tværs af døren tillader alle energistrømmen gå direkte til dig. Og en anden vigtig ting at have i betragtning om dit skrivebord holdning er, at det ikke bør overfor en mur, da muren ville virke som en hindring.
Feng shui office indikationer også lære, at det område, der er lige direkte foran hvor du sidder ved skrivebordet skal være klart og uden at forstyrre dig-objekter. Denne plads skal tillade din energi til at flyde frit uden hindringer i for at du kan nemt nå dine projekter og mål.
En anden vigtig feng shui office tip er, at maskiner og andre genstande bør aldrig være i midten af rummet. Objekter i almindelighed og specielt maskiner er en forhindring for strømmen af energi, som ideelt set bør kunne rejse frit i rummet.
Ifølge feng shui office indikationer, din office form er også vigtigt, og det bør være kvadrat eller rektangel formet. Det bør også have et vindue, som giver mulighed for indgangen af naturligt lys i rummet. Disse aspekter vil hjælpe du føler dig afslappet og komfortabel i dit kontor.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.