Generelt

Pant forbruger Bill of Rights

Denne rettighedskatalog blev lagt af Franklin Raines, formand for Fannie Mae på 15 januar 2000. Pant forbruger Bill of Rights er et løfte fof 2 bilioner dollar over 10 år til at hjælpe forbrugerne med at få adgang til ejerboliger. Det omfatter også en “Åben bog” tilgang til afsætningsgaranti, hvor kunder kan se alle de faktorer, der går ind i evaluering af deres kreditværdighed og processen med at ansøge om et boliglån.
En af de mest ambitiøse dele af denne plan er at bringe mere teknologi til Mortgage industrien og reducere deres papirarbejde med over 17%. Mindre afhængighed af papir, svarer mere automatiseret evalueringer og hurtigere godkendelser af lån. Dette betyder, at kunder, der søger långivere og ansøg online er helt på forkant med pant industrien.
De grundlæggende principper for pant forbruger Bill of Rights
Alle amerikanere har ret til adgang til realkredit
Fannie Mae håber at formindske kløften i ejerboliger mellem hvide og sorte, lave indkomster og middelklasse familier og andre underforsynede befolkninger. Der er flere procedurer og praksis for at forhindre aggressiv udlån, svig og diskrimination. Du kan være sikker på at du kan normalt finde en långiver, der vil godkende og finansiere dit lån, selvom du ikke er ekstremt velhavende eller du ikke har perfekt kredit.
Forbrugerne har ret til de billigste realkreditlån som de er kvalificeret.
Fannie Mae er chartret som et privat selskab til at holde omkostningerne i forbindelse med realkreditlån. Deres strategi er at tilbyde realkreditprodukter, der tillader långivere til at kvalificere flere boligkøbere til lave omkostninger konventionelle finansiering. Der er pant programmer til at give långivere til at tjene behovene for første gang hjemme købere, kvinder, mindretal, landdistrikter og indre by beboere og singler. En af deres mest populære pakker er den rettidige belønningsprogram. Hvis du har mindre end perfekt kredit, du kan kvalificere dig for realkredit, der er op til 2% lavere end den subprime marked, og den kan være reduceret yderligere 1% Hvis du gøre alle dine lån betalinger til tiden for de første 24 måneder.
Husejere har en ret til at kende de reelle omkostninger ved et realkreditlån
Gæster har ret vide de sande omkostninger ved deres realkreditlån. Der er mange komponenter, der udgør en pant pakke, hver med sin egen variable omkostninger. Sørg for, at du ved, hvad der er i din pakke og de nøjagtige beløb inden du lukker på dit boliglån. Nogle af elementerne er ned betalinger, rentesatser, punkter, lukke gebyr, vurdering omkostninger og forsikring betaling for den første måned.
For at fremme denne åbne praksis landsdækkende, har Fannie Mae skabt en sand omkostninger regnemaskine. Kunder kan indtaste deres oplysninger og se hvad den sande samlede omkostninger vil være for deres realkreditlån og deres muligheder for at spare nogle penge.
Boligejere har ret til at være fri af administrative byrder
Du har ret til at få nye boliger og pant finansiering uden for meget indblanding fra regeringen, hvad angår administrative gebyrer, papirarbejde og tid. Dette fritager ikke din eller din builder fra overholde lokale love og zoneopdeling ordinancer. I stedet, denne type indgreb vil blive reduceret og hæmme ikke din evne til at kvalificere sig til et realkreditlån, eller forlader du åbne enorme gebyrer, når du forsøger at lukke.
Boligejere har ret til at vide om realkreditlån beslutninger
Der vil være mere åbenhed blandt långivere og mæglere således at kunder ved, hvad går ind i et pant-pakke, der gør beslutningerne, når er beslutninger bliver truffet, og hvad du kan gøre, hvis resultatet er ikke hvad du havde tænkt dig, eller hvad du gerne vil ske. Det bør altid være klar, eller du er velkommen til at bede din mægler, bankmand eller långiver: Hvad kan du gøre for at gøre ansøgningsprocessen glat og effektivt?
Og hvad er dine rettigheder hvad angår ændringerne senere og hvis der er gebyrer knyttet til at ændre dit sind.
Hver bankmand eller långiver i branchen bør være bekendt med dit realkreditlån Bill of Rights. Du kan finde flere oplysninger på webstedet Fannie Mae.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.