Finans og Penge

Klarna rapporterer dine afdragslånsdata til kreditbureauer – Køb nu, betal senere

Klarna har 16 millioner britiske brugere og er klar til at udnytte indgående regler ved at rapportere kundeoplysninger til kreditbureauer. Klarna har aldrig benægtet, at køb nu-betal senere-tjenester kan have nogen indflydelse på kredit score. Dette har dog ændret sig. Virksomheden har meddelt, at den vil dele oplysninger om britiske beboere, der har optaget afdragslån med kreditbureauer. Mange kunder kan være utilfredse med flytningen og hævder, at de har øget deres udgifter efter at have brugt tjenesten.

Klarna kan gøre det nemt og behageligt at handle online, hvis det bruges korrekt. Betalingstjenesten opkræver betaling fra kunder efter hvert salg og betaler forhandleren med det samme. Klarna bevarer en lille provision på hvert salg, men det lover at øge en købmands salg. Dette er i sidste ende en win-win for alle. Klarnas tjenester vil helt sikkert fortsætte med at være populære.

Klarna giver dig mulighed for at købe produkter online. Du får en e-mail med betalingsoplysningerne. Klarna accepterer kredit- og betalingskort. For at gennemføre kassen skal du angive dit navn, din e-mailadresse og dit mobilnummer samt betalingsoplysninger. Klarna sender påmindelser, betalingsoplysninger og links til onlineopgørelser via e-mail.

Klarnas fleksibilitet er en anden fordel. Klarna arbejder med detailhandlere for at levere layaway-planer til kunder, men virksomheden begrænser sig ikke til disse produkter. Tjenesten har været i drift med Chevron siden 2021. Klarna er gratis at bruge med tillid, fordi der ikke er nogen forbindelse mellem virksomhedens forretningsmodel, nuværende geopolitiske forhold og dens forretningsmodel. Du har mulighed for at vælge mellem kredit- og betalingskort. Klarna tilbyder betalingskort samt muligheden for at debitere dit kreditkort til sin egen ÅOP.

Klarnas køb-nu, betal-senere-service og lån med fast gebyr giver forbrugerne mulighed for at shoppe, når de vil, uden at bekymre sig om kredit score. Klarna er tilgængelig for amerikanske kunder, der ønsker at købe produkter online, men ikke ønsker, at deres kredit score skal påvirkes. Klarna tilbyder rentefrie vilkår samt en introduktionsrente på 0%. Inden du tilmelder dig et lån, skal du sørge for at læse vilkårene og betingelserne.

Klarna opkræver din betaling, når Klarna har modtaget den. Betal med klarna kan dog forsøge at opkræve betalingen igen, hvis du ikke går glip af nogen betalinger. Du bliver også nødt til at betale de sene gebyrer, som kan være så høje som $ 274. Hvis du ikke betaler din regning til tiden, flytter Klarna dig til standardstatus. Dette vil forhindre dig i at bruge Klarna igen i fremtiden. Klarna opkræver $ 35 forsinket betaling og returgebyrer.

Registrer og opret Klarna-konti for at gøre brug af denne service. Tilmeld dig på Klarna-webstedet for at oprette en konto og linke dit kreditkort. Når du har bekræftet din konto, vil du være i stand til at vælge mellem en række betalingsmuligheder, herunder den populære “køb nu, betal senere”. Klarna giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. Du kan også opdele din betaling i fire rater. Inden for få dage vil dine midler være tilgængelige, når dine køb er blevet godkendt.