Generelt

Forkant ejendomshandel er boblen klar til Burst?

Selvfølgelig, er dette det store spørgsmål i fast ejendom nu. . . Den såkaldte fast ejendom boble vil briste ligesom dot-com boblen et par år tilbage? Der er nogle gode argumenter på begge sider af spørgsmålet. Uanset hvad der sker i de kommende år, vil det påvirke millioner af amerikanere, og derfor også millioner af mennesker verden over. Hvis boblen “burst” som nogle siger, er det alle men visse vi kunne, eller mere som ville gå ind i en recession. En dyb en. Ret nu ejendomsbranchen har været et førsteklasses grunden til, at økonomien har været ordentlige de sidste par år. Det har været en af de få konsekvent lyse områder af vores økonomi.
Først og fremmest for at sammenligne fast ejendom er industri med dot-com industri urimeligt. Det er at sammenligne æbler med appelsiner. Ejendomsbranchen har været og vil altid være en central del af den amerikanske økonomi. Det vil aldrig forsvinde og der vil altid være behov for og efterspørgsel efter it. Investering i fast ejendom giver mening for på lang sigt. På den anden side var dot-com boblen ikke baseret på andet end spekulation. Mange virksomheder var handel på aktiemarkedet for uvirkeligt pengebeløb og aldrig har gjort en skilling i fortjeneste og i sidste ende ville aldrig.
Så for mig, nogle af denne tankegang er dette: “Nå, aktiemarkedet havde dot-com-boom og derefter det kollapsede, så nu har vi denne fast ejendom boom så helt sikkert det vil kollapse også.” Jeg kan bare ikke gå sammen med sammenligningen. Igen, disse er helt forskellige brancher og markeder. Heck, hvis vi kan betale $20.000, $50.000 og endda op til og over $100.000 på biler, derefter tilbringe $300.000, $1.000.000 og meget mere på boliger synes meget rimelig. Ejendom vil altid være der, så længe pantet er betalt og der betales moms, også. Det bringer os til et godt argument for at tro fast ejendom marked vil bremse og eventuelt har en afmatning.
Grunden til der er et godt argument for troen på at ejendomsbranchen vil have en større nedtur er fordi nogle mennesker, måske en god mængde af mennesker, vil ikke kunne holde trit med deres mortgage betalinger, hvis de begynder at miste deres job og økonomien bremser gøre WN. Stigningen i gaspriserne kunne have en stor indvirkning på økonomien og hvis disse boligejere starter misligholder deres realkreditlån derefter dette kunne vende branchen.
Mange hjem ejere og spekulative ejendomsselskaber bruger hvad nogle ville kalde risikabelt hjem realkreditlån, afdragsfrit og no-indkomst verifikation lån. Disse tillader flere folk til at købe mere hjem og er en del af grunden til ejendomsbranchen har haft sådanne et boom de sidste mange år. Creative finansiering startede årtier siden og har holdt stigende mere og mere forskellige måder til hjem køber og spekulant at få hvad de ønsker. Dette er en god ting generelt efter min mening. Men jeg kan se farerne ved denne tendens også. Jeg føler ikke en burst er uundgåeligt, men det er bestemt meget muligt. Måske mere sandsynligt, medmindre en stor begivenhed som en anden krig eller terrorisme angreb, er en langsom ned og aften ud af væksten i ejendomsbranchen.
Der er dem på siden af den uundgåelige afmatning filosofi, der forbereder sig på værst. Ligesom nogle mennesker kan tjene penge på aktiemarkedet, selv når det går ned, er der dem, der forbereder sig på en mulig – uundgåeligt i deres sind-afmatning i markedet for fast ejendom.
Her er en sådan måde at kapitalisere på en fast ejendom boble brast eller i det mindste en nedtur: pre-afskærmning tilbud. Der er nogle investeringer klubber, der er baseret udelukkende på venter dette sker og derefter købe ind på dette marked. Folk vil afskærmning i et rekordstort antal, hvis denne nedgang kommer. Måske er det mere korrekt at sige Hvornår, fordi som historien viser der er altid nedgang i markedet; og med alle de kreative finansiering, ingen renter og ingen indkomst verifikation lån sandsynligheden for et tilbageslag er sandsynligt. Dette er dog anderledes end en “burst”.
Her er en bog, der har specialiseret sig i at drage fordel af denne situation. Folk vil gøre millioner i denne markedsudvikling bare, som jeg sagde, som nogle gøre millioner, når aktiemarkedet er nede.

Så er her, hvad der kan ske:
1. markedet vil holde ud den måde, det har de sidste par år, op, op og op. Hurtigt er nogle områder. Ikke sandsynligt.
2. markedet vil bremse og niveau snart. Meget muligt.
3. markedet vil have en lille nedgang og mange vil miste deres hjem og mange vil drage fordel af dette. Meget muligt.
4. markedet vil “burst” “boblen” og der vil være en stor katastrofe i branchen. Muligt, men ikke så stor sandsynlighed som 2 og 3.
Uanset hvad der sker, vil der være nogle, der er klar til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.