test

Gør madlavningen lidt nemmere med køkkenmaskiner

De fleste af os finder sikkert en stor nydelse ved at servere et veltilberedt måltid for vores familie, venner og bekendte. For mange er det at lave mad nemlig genstand for stor interesse og lyst, men det er nok de færreste der har tid og overskud til at skulle stå i køkkenet i flere timer efter en lang og udmattende arbejdsdag. Hvis man kan nikke genkendende til dette scenarie, så skulle man måske overveje at købe nogle køkkenmaskiner, der kan lette dine skuldre fra en del af det arbejde, der består i at lave mad.

Riskoger

Hører du til den kategori, der synes at det er tidskrævende og besværligt at gå og holde øje med risene i kasserollen, og vil du hellere bruge din tid på noget mere fornuftigt end det, og ender det altid i sorte ris, når du begiver dig ud i det? Så er en riskoger måske den køkkenmaskine, der passer dig bedst. Med en riskoger behøver du ikke at foretage dig noget udover at hælde risene i maskinen.

Frituregryde

Ønsker du også at kunne lave pomfritter som dem, som du kan købe på Burger King og McDonalds? Med en frituregryde kan du derhjemme lave pomfritter nøjagtigt som dem du kan købe på burger- og grillbarer, og det i løbet af meget kort tid.

Centrifugal juicer

Er du meget opmærksom på sundhed, og ønsker du at følge med på den nye juice-bølge? Så skal du måske i stedet kaste pengene efter en centrifugal juicer, som altid vil være leveringsdygtig i velsmagende juice fremstillet af det frugt og grønt, som du har for hånden. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke frugter og grønt du vil putte i den. Hvis du synes at det lyder som noget for dig, så tjek denne Centrifugal juicer fra Philips Test fra testoverblikket.dk ud.